100% Snow is een bookazine – een luxueuze publicatie tussen magazine en boek in – dat zich richt tot alle wintersport- en sneeuwliefhebbers. Het verschijnt jaarlijks net voor de start van de winter.

© Jo Haegeman

Wat is 100% Snow

100% Snow is het eerste echte snowlife magazine in België. 100% Snow is een bookazine – een luxueuze publicatie tussen magazine en boek in – met extra aandacht voor spannende verhalen en sprankelende fotografie, dat zich richt tot alle wintersport- en sneeuwliefhebbers. 100% Snow verschijnt in het Nederlands en het Frans en spreekt een sportief publiek aan dat houdt van het goede leven en flink wat avontuur.

Enjoy. Explore. Experience.

100% Snow draait helemaal om inspiratie, om veel ‘goesting’ in sneeuw en winter. Het is een collector’s item waar je trots op bent.

Pas op voor cliffhangers: 100% waargebeurde verhalen. Verhalen over reizen, mensen en producten. Over grote uitdagingen, expedities en jeugdplezier. Over families en freeriders. Over genieten van het goede leven en grenzen verleggen. Verhalen van nu en vroeger en met een blik in de toekomst.

 

Alle verhalen zijn geschreven door gepassioneerde en ervaren journalisten en redacteuren, geïllustreerd door de beste fotografen. Het 100% Snow-collectief wordt gekenmerkt door één gedeelde passie: de winter. Wij zijn winter- en bergliefhebbers in het hart. Naast die passie hebben we een zeer goede voeling met woord en beeld. We worden ondersteund door een professioneel team van vormgevers en communicatiespecialisten.

© Brightheadmedia